Tid for årsmøter i lokallagene!


Publisert: 15.10.2024

I løpet av de neste ukene avholder Telemarks 19 og Vestfolds 18 lokallag sine årsmøter. Lokallagas årsmøter er trivelige, faglige og sosiale møteplasser, og en viktig arena for å drøfte landbrukspolitikk og medlemsaktiviteter. Hva er viktig for deg som medlem?

For en demokratisk organisasjon som Norges Bondelag, er det nå grunnlaget legges for lokal aktivitet og valg av tillitsvalgte i ditt lokallag.

Hva er viktig for deg?

Hva er viktig for deg som medlem? Hva bør ditt lokallag ta tak i nå? Er det sosiale aktiviteter medlemmene ønsker seg? Årsmøtet er arenaen for å gi innspill til arbeidet kommende år, og det er arenaen for å velge tillitsvalgte for ditt lokallag.

Gjennomgående er det stort engasjement hos de som møter på årsmøtet, – og det er bra! Flere lokallag har og egne årsmøteforedrag holdt av eksterne foredragsholdere, noe som settes stor pris på. Selvsagt settes det og av tid i årsmøtene til den gode praten, ofte over et godt måltid.

Møt opp på årsmøte i ditt lokallag, engasjer deg i organisasjonen. Slik kan du nå fram med dine tanker og meninger om arbeidet i organisasjonen, om hverdagsbondelaget og til arbeidet som strategisk næringsorganisasjon.

 

Fylkeslaget besøker alle lokallag

Fylkesstyret ønsker at alle lokallag skal få besøk av en representant for fylkeslaget. Dette for å se og høre hva som rører seg lokalt, få innspill til saker fra lokallaget, og for å komme med siste nytt fra Norges Bondelag og fylkeslaget til lokallagene.

 

Oversikten over lokallagenes årsmøter finner du i kalenderen her på Grønt Fagsenter! 

Egil Chr Hoen fra Norges Bondelag besøker årsmøtet til Andebu Bondelag 2022.
Egil Chr Hoen fra Norges Bondelag besøker årsmøtet til Andebu Bondelag 2022.
Årsmøte i Seljord Bondelag 2022 ble avholdt på Nutheim Gjestgiveri i Flatdal.
Årsmøte i Seljord Bondelag 2022 ble avholdt på Nutheim Gjestgiveri i Flatdal.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag