Takk for denne gang Dyrsku’n!


Publisert: 19.09.2024

Tenk at nesten 90.000 mennesker samles i den lille bygda Seljord en helg i september. Med det norske landbruket, bonden, dyra og norsk mat som en sterk rød tråd gjennom hele arrangementet. Kommentator i Nationen Anne Ekornholmen beskriver det så fint: Der ingen bonde går alene. – Her skjønner du at du ikke er aleine. Her kan du kjenne og se at mange bryr seg, om næringa, om maten og hvordan den produseres. Det bygges noen bruer mellom by og land.

Fire ministre!
Ingen andre arrangement kan skilte med så bra oppmøte fra regjeringskontorene. Statsminister Gahr Støre, landbruksminister Geir Pollestad, utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim og finansminister Trygve Slagsvold Vedum møtte opp i Seljord for å feire norsk matkultur. I åpningstalen kunne Støre melde om at Dyrsku’n får tre millioner kroner til neste års arrangement! Les hele talen her.

Dugnad
Maskineriet Dyrsku’n ledes av en gjeng helproffe folk som lever og ånder for en ny suksess – hvert år. Men uten en durabelig innsats fra ulike organisasjoner ville det ikke vært mulig. Vi er mange som ønsker at Dyrsku’n skal lykkes og som har et vinn-vinn forhold til denne helga. På Møt landbruket arenaen stiller rundt 30 organisasjoner og foreninger opp med stand. Her skjer det kunnskapsdeling, medlemsverving, medlemspleie, rådgiving og mye god prat.

Under er det en bildeserie fra helgen, se og gled deg til neste år! Sett av datoen: 12-14 september 2025.

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag