Grilling av gris på Åpen Gård i Stokke
19.08.14 Stokke Bondelag hadde Åpen Gård på arrangementet Markens Grøde på Bygdetunet i Stokke denne helga. De antyder at det var 4-5000 besøkende og det var rene 17. maistemningen. Det vekket oppsikt når Bondelaget sto for partering av en hel gris. Denne ble så grillet og servert til de besøkende. Les mer og se mange flott bilder.
De besøkende fikk se og høre hvordan man parterer en gris. Bent Sørsdal fra Bents Viltkjøkken parterer og forteller.
Grisen ble mat til mange! Her ser vi Rune Jacobsen og Charlotte Molland fra Stokke Bondelag står for grillinga.
Beate Menes Didriksen klar for å kjøpe grillmat. Ingrid Iren Bråthen og Kristian Bettum fra Bondelaget serverer
Stokke Bondelag hadde egen stand. Thorbjørn Olsen kom i prat med mange denne dagen
Hopping i høyet er alltid populært!
Det moderne landbruket ble også vist fram
Det var stort marked med lokalproduserte varer
Stokke Bondelag viste fram ulike kornslag
Arrangørene antyder at det var mellom 4 og 5000 besøkende i løpet av dagen. Det var både flott vær og stor oppslutning. Åpen Gård var lagt til Markens Grøde på Stokke Bygdetun.
Foto: Kåre Larsen og Per Martin Lea