Grilling av gris på Åpen Gård i Stokke


19.08.14 Stokke Bondelag hadde Åpen Gård på arrangementet Markens Grøde på Bygdetunet i Stokke denne helga. De antyder at det var 4-5000 besøkende og det var rene 17. maistemningen. Det vekket oppsikt når Bondelaget sto for partering av en hel gris. Denne ble så grillet og servert til de besøkende. Les mer og se mange flott bilder.


Åpen Gård Stokke 14 F Partering gris 

De besøkende fikk se og høre hvordan man parterer en gris. Bent Sørsdal fra Bents Viltkjøkken parterer og forteller.

 

Åpen Gård Stokke 14 B Grilling

Grisen ble mat til mange! Her ser vi Rune Jacobsen og Charlotte Molland fra Stokke Bondelag står for grillinga.

Åpen Gård Stokke 14 10 Grillmat

Beate Menes Didriksen klar for å kjøpe grillmat. Ingrid Iren Bråthen og Kristian Bettum fra Bondelaget serverer

 

Åpen Gård Stokke 14 A Stand

 Stokke Bondelag hadde egen stand. Thorbjørn Olsen kom i prat med mange denne dagen

 

Åpen Gård Stokke 14 E Høyhopping

Hopping i høyet er alltid populært!

 

Åpen Gård Stokke 14 C Maskinpark

Det moderne landbruket ble også vist fram

 

Åpen Gård Stokke 14 5 Marked

Det var stort marked med lokalproduserte varer

 

Åpen Gård Stokke 14 8 Kornslag

Stokke Bondelag viste fram ulike kornslag

Åpen Gård Stokke 14 6 Fullt hus

Arrangørene antyder at det var mellom 4 og 5000 besøkende i løpet av dagen. Det var både flott vær og stor oppslutning. Åpen Gård var lagt til Markens Grøde på Stokke Bygdetun.

 

Foto: Kåre Larsen og Per Martin Lea


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag