Frokostklubb og temamøte for grøntprodusenter
25.02.14. Førstkommende torsdag invitere VestfoldMat SA og Vestfold Bondelag til gratis frokost kl 08.30 og møte om lokalmatproduksjon på Grønt Fagsenter. Det er Bama Storkjøkken Vestfold som står for frokosten. Her møtes produsenter og kokker og målet er at flere matprodusenter skal se mulighetene som ligger i lokalmat i Vestfold.
DEN LOKALE MATEN – MER AV DEN!
– Frokostklubb og Temamøte om økt fokus på lokalmat for frukt-, bær-, og grøntprodusenter i Vestfold
Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA har gleden av å invitere til Frokostklubb og temamøte
Sted: Gjennestadtunet 85, Stokke
Tid: Torsdag 27.02.14
kl. 08.30 – 10.00 Frokostklubb
kl. 10.00 – 12.00 Temamøte
PROGRAM
08.30: Frokost ved kokk Harald Nesse, Bama Storkjøkken Vestfold
09.00: Velkommen! Kort presentasjon av Bama Storkjøkken Vestfold, som er dagens vertskap for Frokostklubben, samt deres engasjement for lokal og kortreist mat. Norsk landbruksrådgiving Viken v/rådgiver for potet, Siri Abrahamsen presenterer Økologisk potet-prosjekt. Det blir smakspanel med muligheter for å teste 4-5 ulike økologiske småpoteter
/2gourmet” poeter fra Vestfold.
Spørsmål og diskusjon før temamøtet starter kl 10.
10.00: Velkommen til temamøte -lokalmat v/arr. Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.
10.10: Lokalmatprodusent og styremedlem i Norges Bondelag Synne Vahl Rogn forteller om egne erfaringer og hvordan lokalmat og volumproduksjon utfyller hverandre.
10.45: To lokalmatprodusenter fra Vestfold presenterer seg
11.15: Lokale forfriskninger; eplemost og steinovnsbakst + kaffe.
Café Orkide Gjennestad serverer sin historie
11.30: Marked for lokalmat. Utfordringer og muligheter. Vi avslutter med en diskusjon
Med forbehold om endringer. Vi avslutter med omvisning i veksthusene for de som er interessert (gi gjerne beskjed om dette ved påmelding). Det er også lagt ut informasjon på nettsidene www.vestfoldmat.net og www.grontfagsenter.no og i eget arrangement på facebook-gruppen VestfoldMat.
Både frokostklubb og temamøtet er gratis, og arrangeres med støtte fra prosjekt “Smaken av lokalmat”, Bama Storkjøkken Vestfold, Norsk Landbruksrådgiving Viken, Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.
Gjerne påmelding til Vestfold Bondelag (vestfold@bondelaget.no / 33 36 32 00) eller VestfoldMat SA (kontakt@vestfoldmat.no) innen onsdag 26. februar, eller på facebook. https://www.facebook.com/events/270281486456789/).
Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! Velkommen!
Last ned hele invitasjonen her: