Frokostklubb og temamøte for grøntprodusenter


25.02.14. Førstkommende torsdag invitere VestfoldMat SA og Vestfold Bondelag til gratis frokost kl 08.30 og møte om lokalmatproduksjon på Grønt Fagsenter. Det er Bama Storkjøkken Vestfold som står for frokosten. Her møtes produsenter og kokker og målet er at flere matprodusenter skal se mulighetene som ligger i lokalmat i Vestfold. 


DEN LOKALE MATEN – MER AV DEN! 

–      Frokostklubb og Temamøte om økt fokus på lokalmat for frukt-, bær-, og grøntprodusenter i Vestfold 

 

VestfoldMatBA_Logo200Vestfold Bondelag 200

 

Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA har gleden av å invitere til Frokostklubb og temamøte

 

Sted:   Gjennestadtunet 85, Stokke 

Tid:     Torsdag 27.02.14   

kl. 08.30 – 10.00 Frokostklubb 

kl. 10.00 – 12.00 Temamøte   

  

PROGRAM 

08.30:   Frokost ved kokk Harald Nesse, Bama Storkjøkken Vestfold

09.00:   Velkommen! Kort presentasjon av Bama Storkjøkken Vestfold, som er dagens vertskap for Frokostklubben, samt deres engasjement for lokal og kortreist mat. Norsk landbruksrådgiving Viken v/rådgiver for potet, Siri Abrahamsen presenterer Økologisk potet-prosjekt. Det blir smakspanel med muligheter for å teste 4-5 ulike økologiske småpoteter
/2gourmet” poeter fra Vestfold.

 

Spørsmål og diskusjon før temamøtet starter kl 10.
 

10.00:   Velkommen til temamøte -lokalmat v/arr. Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.

10.10:   Lokalmatprodusent og styremedlem i Norges Bondelag Synne Vahl Rogn forteller om egne erfaringer og hvordan lokalmat og volumproduksjon utfyller hverandre.

10.45:   To lokalmatprodusenter fra Vestfold presenterer seg

11.15:   Lokale forfriskninger; eplemost og steinovnsbakst + kaffe.

Café Orkide Gjennestad serverer sin historie

11.30: Marked for lokalmat. Utfordringer og muligheter. Vi avslutter med en diskusjon

 

Med forbehold om endringer. Vi avslutter med omvisning i veksthusene for de som er interessert (gi gjerne beskjed om dette ved påmelding). Det er også lagt ut informasjon på nettsidene www.vestfoldmat.net og www.grontfagsenter.no og i eget arrangement på facebook-gruppen VestfoldMat.

 

Både frokostklubb og temamøtet er gratis, og arrangeres med støtte fra prosjekt “Smaken av lokalmat”, Bama Storkjøkken Vestfold, Norsk Landbruksrådgiving Viken, Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA.  

 

Gjerne påmelding til Vestfold Bondelag (vestfold@bondelaget.no / 33 36 32 00) eller VestfoldMat SA (kontakt@vestfoldmat.no) innen onsdag 26. februar, eller på facebook. https://www.facebook.com/events/270281486456789/). 

 

Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! Velkommen!  

 

Last ned hele invitasjonen her:

Smaken av lokalmat_februar2014 Program


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag