Alf Solberg går på et nytt år som leder i Andebu


04.11.15. Det første året som leder ga mersmak og Alf Solberg stilte til gjenvalg som leder i Andebu Bondelag. Laget kunne se tilbake på et år med fokus på kommunesammenslåing, men også tradisjonelle innslag som bløtkakemøte og Åpen Gård under Hælja hime.


Årsmøte i Andebu Bondelag 2015 (2)

Det ble gjenvalg på både leder og nestleder; Alf Solberg og Anne Helene Sommerstad, under forrige ukes årsmøte i Andebu Bondelag. Styremedlem Jan Skaug ble også gjenvalgt, mens Bjørnar Møyland hadde frasagt seg gjenvalg og ble erstattet av Hans Skjelland. Øyvind Jacobsen og Trygve Skaara var ikke på valg.

 

Det var 15 stk som møtte opp. De fikk høre Sanela Jacobsen informere ifra Landbrukskontoret, de fikk siste nytt fra Bondelaget fra styremedlem Kari Lise Joarsdottir Breivik.

 

Årsmøte i Andebu Bondelag 2015 (1)

Dessuten hadde Minorg v/ Rolf Hillestad et lengre innlegg der hvor også fordelane med jordplan.no ble berørt.

 

Det var servering av god grisesteik med tilbehør.

 

Andebu har vært medarrangør på flere arrangement det siste året, blant annet felles medlemsmøte med bondelagene i Sandar og Stokke om konsekvensene for landbruket av kommunesammenslåing, tradisjonalt bløtkakemøte sammen med skogeierlaget og de arrangerte Åpen Gård på Hælja Hime. Det ble bestemt at Andebu Bondelag skulle bruke av egne midlar for å arrangere en studietur neste år, blant annet som et sosialt tiltak
for lagets medlemmer.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag