Fant du ikke det du lette etter, prøv et nytt søk
Kategori: Nyheter

Hva er GPS og ISOBUS i praksis ?
28.04.14. Satelittnavigasjon og avansert elektronikk på traktor og redskaper gjør at en rekke arbeidsoperasjoner nå er blitt enklere, og kan utføres med langt større presisjon. Mange har allerede tatt dette i bruk og utviklingen gjør at bruksområdene blir stadig utvidet. Hva kan GPS styring og ISOBUS bety for deg som bruker? I en artikkel på Felleskjøpets hjemmesider settes det fokus på utviklingen og noe av den praktiske
nytten av disse løsningene. Les mer hos Felleskjøpet.

Påskelam- i ovn eller gryte
20.04.14. Det møreste og saftigste lammekjøttet får du ved å langtidssteke, eller koke kjøttet. Med kjøttet i ovnen eller i gryta, på svak varme i timevis, får du tid til hyggelige påskeaktiviteter mens kjøttet gjør seg ferdig. Les mer på Matoppskrift.no

Åpen Frokostklubb til torsdag
21.04.14. VestfoldMat SA minner om FROKOSTKLUBBEN i Handelens Hus i Tønsberg torsdag 24. april. På dette møtet vil det bli informasjon om det nyoppstartende Bondens marked i Vestfold. Vi får også besøk av MATMERK, som vil presentere hvordan de kan bidra til å bl.a. utvikle markedskompetansen hos produsentene.
Velkommen til nytrukket kaffe og ferskt, lokalt bakverk – kl 0830!

Bondens Marked i Tønsberg til lørdag
01.05.14. Nye og gamle medlemmer av Bondens Marked Vestfold, samt gjesteprodusenter ønskes velkommen til prøvemarked i Tønsberg 3. mai og 7. juni. Det er ekstra hyggelig om produsenter fra andre Bm finner tid til å besøke oss i Vestfold. Vi har tidligere vært kjent for å ha bra omsetning på markedene, så muligheten bør absolutt være til stede for et godt Bondens marked, skriver Vestfold
Mat på sine hjemmesider

Ny leder i Jordvern Vestfold
17.04.14. Jordvern Vestfold har avholdt sitt årsmøte. Det var knyttet spenning til valget av leder. Rolf Berg, som har ledet foreningen veldig godt i 4 år ønsket avløsning og lederklubba havnet til slutt hos Vidar P. Andresen fra Sandefjord. Les mer fra årsmøtet hos Jordvern Vestfold

Spiser dobbelt så mye egg i påska
18.04.14. Det stunder mot påske, og da spiser vi dobbelt så mye egg som ellers i året. Men det er ingen grunn til å frykte for frokostegget. Hittil i år er det produsert nesten 200 tonn mer egg i Norge enn det vi makter å spise, opplyser Statens Landbruksforvaltning