Tjølling Bygdekvinnelag serverte skolelunsj
30.01.15 Flere lokallag fra bondelag og bygdekvinnelag har godt samarbeid med skolen i sitt område. Denne onsdagen var det Tjølling Bygdekvinnelag som serverte lunsj til 8. trinn på Tjodalyng skole. Det er populært å få skikkelig god lunsj med hjemmebakt brød. Samtidig er det en fin anledning til å informere skoleelever om matvaner og matproduksjon.
Sultne og spente elever ved Tjodalyng skole
Frokost og skolemat er viktig for at dere skal nå målene deres, sa Lian da hun innledet om maten som ble severt.
Grovt hjemmebakt brød, lun leverpostei med bacon og sopp, ost, makrell i tomat og masse frukt og grønnsaker sto på bordet. Smoothy, melk og vann som drikke.
I tillegg var bonde ElisabethIH innom og fortalte litt om hva det innebærer å være bonde og hvorfor det er viktig at vi har bønder i Norge.
Fem om dagen!