Vil du lære om bruk av roboter og droner i landbruket?


Publisert: 30.08.2024

Vil du være med å digitalisere og effektivisere landbruksnæringen? I Norge har mange bønder allerede tatt i bruk og eksperimentert med teknologi for å øke produktiviteten og redusere manuelt arbeid. Har du lyst til å lære om bruk av droner og roboter i landbruket?

 

Universitetet i Sør-øst Norge (USN) og e-læring aktøren Lørn har laget  videreutdanning  for deg som arbeider i jordbruk, skogbruk og gartnernæringen. Tema for studiet er nettopp bruk av teknologi som kan bidra til økt effektivitet, kvalitet og bærekraft.

 

Studiet er spesialtilpasset for ansatte i vår bransje og det koster ingenting å være med på. Du kommer til å lære masse spennende om ny teknologi, som droner og robotisering. I etterkant vil du kunne jobbe enda mer strategisk mot teknologi og bærekraft i landbruket.

Studiet inneholder flere spennende kurs og foregår både digitalt via podcaster, samt en til to samlinger på ettermiddagen for hvert emne. Samlingene inneholder workshop, case studier og beste praksis. Hele programmet gir 7,5 studiepoeng, hvorav hvert tema utgjør 2,5 studiepoeng. Programmet er plukk og mix, og du kan ta så få eller mange moduler du vil.

 

Oppstart er høsten 2024, og det er løpende opptak.

Les mer om programmet og søk her.

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag