Still spørsmål og gi ris&ros til Bjørn Gimming om jordbruksoppgjøret

Publisert: 28.05.2024

Still spørsmål og gi ris&ros til Bjørn Gimming om jordbruksoppgjøret

– Møte for alle bondelagsmedlemmer onsdag 29.05. kl. 19:00 i Amfiet på Gjennestad vgs.

Som dere kjenner til signerte avtalepartene i jordbruksoppgjøret (Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag og staten) jordbruksavtale den 16. mai. Avtalen kom på plass etter et forutgående arbeid som har vært langt og intenst, – ikke minst i vår egen organisasjon.

Mye av innholdet i avtalen er gjort kjent gjennom nettsaker og media. Vi håper og tror likevel at det er en del av dere som ønsker mer informasjon om både avtalens innhold, samt prosessen fram mot inngåelse av årets jordbruksavtale. Med det som bakgrunn så har fylkesstyrene i Vestfold Bondelag og Telemark Bondelag gleden av å invitere medlemmene i de to fylkeslagene til felles informasjonsmøte om årets jordbruksavtale.

Bjørn Gimming

Hovedinnleder på møtet vil være Bjørn Gimming, leder i Norges Bondelag. 

Bjørn Gimming er jordbrukets forhandlingsleder og den som har vært tettest på gjennom hele forhandlingsløpet. Han er med det i en posisjon til å kunne fortelle alt (som kan fortelles…) fra forhandlingene og kunne svare på de aller fleste spørsmål.

Møt gjerne opp fysisk, også mulig å delta på Teams

Møtet holdes i amfiet på Gjennestad vgs. Adresse er Gjennestadtunet 10, 3160 Stokke.
Det vil bli rigget teknisk i amfiet på en måte som gjør at det også vil være mulig for telemarkinger med lang kjørevei å delta på Teams med både spørsmål og kommentarer. Vi håper derimot at alle som har anledning til å delta fysisk gjør dette. Da får du møte Bjørn ansikt til ansikt. Dessuten serveres det som alltid Gjennestads hjemmebakte og kaffe:)

De som allikevel ønsker å delta på Teams må melde seg på innen kl. 12:00 den 29.05 ved å sende e-post til telemark@bondelaget.no eller vestfold@bondelaget.no. Etter at påmelding er mottatt hos oss vil du få tilsendt lenke for pålogging på Teams.

Vel møtt 😊!