“Matregion Vestfold & Telemark” ønsker svar innen 15. mai
Det jobbes nå for å etablere en overbyggende organisasjon «Matregion Vestfold & Telemark». Bak initiativet står det offentlige, med Fylkeskommunen og Statsforvalter i spissen, i samarbeid med næringen (landbruk og reiseliv).
Partene ønsker i fellesskap å få på plass en regional matsatsing som jobber aktivt med tiltak for å styrke samhandling og verdiskaping hos aktørene innenfor matsektoren (landbruk/produsenter/fiskeri, foredling, reiselivsaktører inkl. serveringsbedrifter, matarrangement, varehandel, kompetanse og utdanning mfl.). Overordnet mål for matsatsingen er å sikre matproduksjon for framtida, sikre trygg og sunn mat, ivareta matkultur og gi gode måltidsopplevelser.
For at satsingen skal gjenspeile verdikjedens behov jobbes det nå med å kartlegge de ulike aktørers ønsker og behov. – I den forbindelse ber vi om dine innspill til innsatsområder og tiltak en regional matorganisasjon bør fokusere på. Vi vil sette stor pris på om du kan sette av noen minutter og dele dine synspunkt med oss, sier Bente Bugge-Erlingsen, prosjektleder i Skjærgårdsmat og en av de som trekker i trådene rundt “Matregion Vestfold Telemark”
Svar på undersøkelsen her https://response.questback.com/mimiras/matregionen
Svarfrist 15.mai