Konferanse om utvikling og nyskaping i landbruket 12. mars
26.02.14. Innovasjon Norge i Buskerud og Telemark inviterer til konferanse om innovasjon i landbruket på Quality Hotel Tønsberg onsdag 12.mars 2014 kl. 09.00 – 16.30. Styreleder Elin Røed kan fortelle at det allerede er over 100 påmeldte og bønder oppfordres spesielt til å melde seg på!
Onsdag 12.mars 2014 kl. 09.00 – 16.30
Quality Hotel Tønsberg
Agenda
Kl 09.00-12.00
-
Registrering og vitaminpåfyll fra Essentially A/S i Sande
-
Tore Strømsodd Innovasjon Norge ønsker velkommen.
-
Merkevarer og verdiskapning; noe for landbruket?
Foredrag av Jan Blichfeldt, Daglig leder i Blichfeldt, Tangen og Fjell. -
Matmerk om lokal og kortreist mat. Ved Frode Kristiansen.
-
Hvorfor er hotellnæringen interessert i lokalmat?
Ved Øyvind Hagen, Conference Coast/Quality Hotel Tønsberg
12.00- 13.00 Lokalmat. Innovasjon Norge inviterer til “Vestfoldmeny"
-
Hva er driverne for innovasjon og effektivisering av landbruket? Eksempler på innovasjon i landbruket.
-
Effektiv distribusjonskanal for lokalmatprodusenter, ved Aniela Gjøs, konserndirektør logistikk Tine SA.
-
Hvordan optimalisere driften for å være rusta for framtida? Ved Brødrene Freberg.
-
Organisering som konkurransefortrinn i arbeidsintensiv produksjon. Ved Åsmund Bjertnæs.
-
Markedstilgang gjennom samarbeid og profilering. Presentert av produsentnettverket i Numedal,
ved designbyrået Harlem og Moi og prosjektleder Liv Berven. -
Pause med kaffe og kling fra Numedal.
-
Genteknologi i verdensklasse for bønder og forbrukere. Ved Olav Eik Nes, adm dir. Norsvin.
-
Ny markedsadgang gjennom produkt- og kategoriutvikling. Ved Ådne Søyland, adm dir. Gårdsand AS.
-
Takk for frammøte, ved sektoransvarlig landbruk i Innovasjon Norge, Inger Solberg.
16.30 Slutt