Stokke Bondelag hadde besøk av skoleelever

Stokke BL. Skolebesøk Melsom vår 18. Ingredienser og oppskrift.

14.05.18. I likhet med flere andre lokale bondelag, har Stokke Bondelag i våres hatt skoleelever på besøk for at de skal se hvor maten kommer fra, og møte husdyr og bønder. Stokke Bondelag hadde en flott dag sammen med 3.klasse på Melsom barneskole. De var på besøk på Melsom gård og fikk hilse på kuene og gikk natursti/rebusløype med oppgaver om norsk landbruk. Det hele ble avsluttet med servering av pannekaker. 

Stokke Bondelags egen grove pannekakerøre bestod av: 

Egg fra Flemming

Mel og havregryn som er merket nyt Norge

Melk fra Tine med nøkkelhull

Rapsolje som er merket nyt Norge

Syltetøy med bær fra Thorleif Muller

 

Alle ingrediensene og oppskriften ble lagt fram på et bord for barna. På denne måten forklarte de barna hva de hadde brukt og hvor råvarene kommer fra. Stokke Bondelag fikk vist fram trygg, god og sunn mat fra den norske bonden ! Vi tar ansvar fra jord til bord !

 

Stokke BL. Skolebesøk Melsom vår 18. Ingredienser og oppskrift.

 

Stokke Bl. Skolebesøk Melsom vår 18. Nærkontakt med dyra

 

Stokke BL. Skolebesøk Melsom vår 18. Anne Elisabeth Dammen steker pannekaker

 

Stokke BL. Skolebesøk Melsom vår 18. Inne i fjøset.

 

Stokke Bl. Skolebesøk Melsom vår 18. Natursti.

 

Takk til Ane Hjetland Holt i Stokke Bondelag for tekst og bilder.